UTBILDNING & RÅDGIVNING

VÅRA TJÄNSTER

Hjärt- och Lungräddning, HLR, är en första hjälpen-behandling som kan helt vara avgörande att kunna. När någon har fått hjärtstopp ges den för att få igång hjärtverksamheten och andningen igen. Ju tidigare bröstkompressioner och inblåsningar startas, desto större blir chansen att överleva ett hjärtstopp. Genom att utbilda dig, din personal eller din familj kan ni agera när en olycka inträffar, och rädda liv. 

Vi erbjuder anpassade utbildningar inom HLR och första hjälpen som passar till alla typer av företag. Alla våra instruktörer är licensierade instruktörer enligt riktlinjen från Svenska rådet för hjärt-lungräddning 2016.

Hur agerar du när en olycka inträffar?

nedladdning-removebg-preview_edited.png

NÖJD KUND-GARANTI

nedladdning-removebg-preview_edited.png

KVALITETSPRODUKTER

nedladdning-removebg-preview_edited.png

SNABBA LEVERANSER

UTBILDNING

HLR-Utbildning

Kan du, din familj eller personal utföra Hjärt- & lungräddning om en olycka inträffar? Vi erbjuder den utbildning ni behöver för att agera och rädda liv.

Pris på förfrågan

ANPASSAT FÖR DIG

RÅDGIVNING

Boka en personlig, kostnadsfri rådgivning, för att få bästa möjliga översikt av vad just du behöver för att skapa ett tryggt hem eller en trygg arbetsplats.

1 timme -  Kostnadsfritt

Rådgivning-boka-tid-Stockholm-Änglavakt-
 

HUR GÅR UTBILDNINGEN TILL?

HLR / Hjärt- & Lungräddning

Varje år drabbas ca 10.000 personer av hjärtstopp. Endast 6000 personer överlever. 

Vi genomför HLR-utbildningar och övriga utbildningar där du befinner dig. Allt för att anpassa och skräddarsy efter er verksamhets behov och risker. 

 Våra HLR-kurser följer Svenska HLR-rådets rekommendationer och riktlinjer. Vart fjärde till femte år revideras riktlinjerna inom hjärt- lungräddning för att följa senaste vetenskap inom området och ge bästa omhändertagande med målet att öka överlevnaden vid plötsligt oväntat hjärtstopp. Den senaste uppdateringen av de svenska riktlinjerna gjordes nu i oktober 2016. Alla kurser vi ger följer nu HLR rådets nya riktlinjer.

Philip Holmsten

HLR Instruktör

Alexander Erlandsson

HLR Instruktör

VILKA ÄR VI?

DINA INSTRUKTÖRER

Alla våra instruktörer är licensierade instruktörer enligt riktlinjen från Svenska rådet för hjärt-lungräddning 2016. Det är viktigt för oss att du får ut maximalt av din utbildning, så vi skräddarsyr den efter dina behov och utför den på plats, hos dig.

 

HUR GÅR DET TILL?

RÅDGIVNING

Behöver du hjälp med vilka produkter just du behöver i hemmet eller i företaget? Vi på Änglavakt erbjuder en gratis konsultation för att på bästa sätt hjälpa dig med alla resurser som behövs, innan olyckan väl är framme. För oss är det viktigt att du vet vad du behöver, och genom att erbjuda rådgivning på plats hos dig kan vi avgöra hur vi bäst kan hjälpa dig. Änglavakt förser privatpersoner, företag samt kommuner runt om i hela Sverige med Första hjälpen-stationer, Första hjälpen-kit, brandfiltar samt HLR-utbildningar.

Vår målsättning på Änglavakt är att alltid skydda dig.